familie

400 de elevi din satele Văii Hârtibaciului au primit rechizite şcolare din partea Arhiepiscopiei Sibiului

400 de elevi din satele Merghindeal, Iacobeni, Țeline, Retiș, Noiștat și Brădeni de pe Valea Hârtibaciului din județul Sibiu au primit miercuri rechizite şcolare din partea Arhiepiscopiei Sibiului.

Rechizitele au fost acordate prin intermediul Departamentului de asistență socială și Asociației „Filantropia Ortodoxă” Sibiu.

Acţiunea a fost cuprinsă în Campania „O școală pentru fiecare” care are ca scop scăderea ratei de abandon şcolar.

Pr. inspector social Tiberiu Kiss a spus că tinerii din localităţile menţionate sunt mereu în atenția Arhiepiscopiei Sibiului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Le oferim periodic produse alimentare, rechizite, îmbrăcăminte, iar prin asistenții sociali din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului sunt luate în evidență și familiile care au nevoi sociale deosebite”.

Potrivit Mitropoliei Ardealului, pe viitor vor fi oferite şi alte ajutoare copiilor din această zonă a judeţului Sibiu.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button