familie

Renumitul tenor Andrea Bocelli a lansat un duet emoționant cu fiul său de 21 de ani, Matteo.

Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege cu adevărat înțelesul acestei piese”, a declarat Andrea Bocelli. „Fall On Me” este primul duet cu fiul său Matteo Bocelli.

Recunoscut pentru talentul vocal, Andrea Bocelli mai este cunoscut și pentru viziunea lui fermă pro-viață, care, spune el, se întemeiază pe credința lui.

Dragostea dintre părinte și copil se degajă cu putere din întreaga piesă. „Perechea care interpretează piesa în engleză și italiană aduce un tribut călduros unul altuia”, a scris Sofia Rizzi pentru portalul postului britanic de radio de muzică clasică Classic FM.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În trecut, Andrea Bocelli a clarificat faptul că nu este doar „anti-avort”, ci crede cu adevărat în atitudinea „pro-viață”.

Matteo este unul dintre cei doi fii ai lui Andrea Bocelli din căsătoria cu Enrica Cenzatti. Cei doi s-a separat în 2002, iar copiii au rămas să crească alături de mamă. Și celălalt fiu, Amos, apare pe albumul „Si”, care va fi lansat în 26 octombrie.

Una dintre cele mai faimoase declarații ale atitudinii sale pro-viață a fost cântată de Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli s-a născut în familia lui Alessandro și Edi Bocelli. La pian, a spus povestea sa: doctorii au încercat să-i convingă mama să îl avorteze, avertizând-o că bebelușul se va naște cu dizabilitați. Mama a refuzat, asumându-și problemele care urmau să fie generate de dizabilități.

Așa cum doctorii au avertizat, bebelușul s-a născut cu glaucom congenital.

Dar acum acel bebeluș a crescut și a devenit un cântăreț cunoscut în toată lumea. Andrea Bocceli a declarat că opoziția sa față de avort și faptul că este pro-viață i-au fost inspirate de convingerea și tăria mamei sale, care i-a dat naștere indiferent de consecințe. La rândul ei, mama sa a afirmat că tocmai faptul că este nevăzător l-a făcut să ajungă să cânte.

Bucurați-vă de acest emoționant duet muzical dintre tată și fiu!

Sursă: Live Action

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button