familiesfaturi pentru părinţisfaturi pentru tinerivalorile familiei

12 martie: România pentru viață organizează evenimentul „PFC. Persoană. Familie. Comunitate”

de Redacția Stiripentruviata.ro

România pentru viață organizează un nou eveniment de tip „TED Talks”.

PFC. Persoană. Familie. Comunitate este un proiect menit să inspire oamenii să construiască binele în familie, în relațiile personale și în societate.

Următorul eveniment din această serie va avea loc joi, 12 martie 2020, între orele 19.00 și 21.30, la ARCUB Casa Eliad (Bd. Mircea Vodă, nr 5), în București.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Invitați

Dr. Corina Bistriceanu, sociolog, lector la Universitatea „Spiru Haret”, din București, va vorbi despre „O revoluție a vârstelor: adulți versus părinți”

Igor Belei, Directorul Misiunii Sociale „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, din Republica Moldova va vorbi despre „Ce luăm din familia mică și zidim în familia mare? Modelul de relații umane trăit în programele Misiunii Diaconia”

Intrarea va fi liberă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button