Veneţia: Poveşti cu gay pentru copiii de grădiniţă

 grande

8 februarie, Notizie ProVita

În creşele şi grădiniţele din Veneţia s-au distribuit materiale gay-friendly, ce promovează respectivul stil de viaţă. Primăria a cheltuit 10.000 de euro pentru a achiziţiona mii de cărţi cu poveşti şi povestiri în care personajele au orientare LGBT. Dispoziţia a venit de la Camilla Seibezzi, delegata primarului Orsoni pentru politică de nediscriminare şi a beneficiat de aprobarea Directorului pentru Politici Educative.

Miile de exemplare din Marea carte a familiilor, o culegere cu 46 de poveşti le-au fost trimise educatoarelor cu indicaţia că ar fi de dorit să li se citească din ele copiilor.

Cartea prezintă poveşti despre familii cu părinţi gay sau cu trei tătici. Una din ilustraţiile adiacente prezintă un ou mic, care poate fi clocit de oricine, nu doar de cei care l-au produs.

Cărţile au fost distribuite fără înştiinţarea tuturor oficialităţilor care aveau competenţă în aprobarea demersului.

Consilierul Tizziana Agostini a declarat:

“Nu e posibil ca aceste materiale să ajungă direct în mâinile celor mici şi foarte mici fără o evaluare adecvată din partea personalului competent”.

Astfel, accentul s-a mutat de pe conţinutul materialelor pe necesitatea pregătirii corpului de educatori care să prezinte materialele LGBT şi nu pe materiale în sine.

Personalul trebuie să fie instruit bine și metodic, urmând indicațiile trasate de programele politic-corecte ale Guvernului. Doar o strategie de atac ştiinţific programată poate tăia de la rădăcină inclinaţiile naturale ale copiilor. Inducând confuzii, crize de identitate, probleme existenţiale, li se impune copiilor să intre într-un tunel întunecat, fără puncte de referinţă, ceea ce va duce cu siguranţă la o creştere a numărului de sinucideri în viitorul apropiat.

Copiii au nevoie de un sistem de repere clare şi solide, nu de presupoziţii ideologice. Au nevoie să ştie că familie nu poate arăta decât într-un singur fel, nu în mai multe.

Deja ne aflăm în stare de asediu. Zilnic primim ştiri că zeci de primării decid să-şi plece capul în fata ideologiei “gender”, administraţiile locale ţin pasul “politicii corecte”, iar guvernele îşi fac un scop din a ucide familia, dând o lovitură de moarte natalităţii.

Sursa: Notozieprovita.it

Update 18 februarie 2014:

Datorită editorialului scris în Avvenire de către Gianfranco Amato, preşedinte al Juriștilor pentru viață, ministrul adjunct Maria Cecilia Guerra, a denunțat inițiativa de distribuire a cărților de educație pentru diversitate în școli a UNAR (Oficiul National pentru Combaterea Discriminării Rasiale) și a trimis o notă oficială de penalizare lui Marco de Giorgi, directorul organizației.

“Cărțile ce fac propagandă teoriei genului adresate elevilor din școlile primare și secundare sunt blocate. Lupta noastră a dus la o victorie, dar noi nu trebuie sa coborâm garda. Ceea ce este important să se înțeleagă, chiar din lumea catolică, este că nu trebuie să ne resemnăm și să rămânem tăcuţi. Nu este nimic inevitabil, războaiele pot fi câștigate”, a declarat Gianfranco Amato .

Cărțile cuprinzând liniile directoare cu privire la modul de a-i face să accepte homosexualitatea pe copii și adolescenți, teoria de gen și familiile formate din doi bărbați sau două femei (denigrând familia tradițională) au fost făcute de către Oficiul National pentru Combaterea Discriminării Rasiale (organism al Președinției Consiliului de Miniștri), utilizând fondurile publice. Din acest motiv, asociaţia Juriștii pentru Viaţă a depus o plângere oficială la Curtea de Conturi.

Sursă: Notozieprovita.it

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.