Statele Unite: Elevi de 14-15 ani, ridiculizați în liceu pentru opoziția lor față de promovarea LGBT

Etats-Unis-jeunes-ridiculises-ecole-opposition-lobbying-LGBT1-e1423575607266

Sursă: reinformation.tv

Informația nu trebuie înțeleasă ca un incident izolat. Dimpotrivă, prefigurează ceva ce riscă să se multiplice în viitor, în conformitate cu o stare de spirit tot mai agresivă și segmentată.

Într-o școală din California, tineri de 14-15 ani au fost ridiculizați pentru că au îndrăznit să-și manifeste opoziția față de un grup venit să-și expună programul LGBT în plină oră de engleză. Alianța „Queer Straight”, specialiști în propaganda LGBT, au fost invitați oficial să intervină pe 29 Ianuarie în mai multe clase a 9-a la liceul Alcanes din Lafayette.

Elevii au fost rugați să se așeze în cerc și să-și expună opiniile și credințele asupra homosexualității, de asemenea și pe ale părinților lor.

Cei de la „Queer Straight” i-au încurajat anume să spună dacă, după părerea lor, să fii gay este o alegere și dacă părinţii lor ar accepta să se numească ei înșiși gay. Cei care n-au acceptat au fost umiliți și ridiculizați.

Elevii au fost rugați apoi să se plaseze singuri într-un spectru al genului și li s-a spus că fiecare poate veni într-o zi la școală ca băiat, apoi ca fată…

Aceasta este o deconstrucție programată și facilitată de tipul exercițiului: se știe în ce punct dinamica grupului va constrânge elevul… Și este cu atât mai pervers cu cât adolescența este exact perioada întrebărilor și incertitudinilor asupra propriei identități.

Cursul, a pretins un responsabil al învățământului californian, s-a vrut un exercițiu de toleranță, sub supravegherea profesorilor.

Fără toleranță pentru inamicii toleranței, totuși. Curând, excluderea va fi impusă celor care se opun propagandei LGBT și pentru ei nu va fi nici înțelegere nici admirație, doar stâlpul infamiei.

Traducere: Liliana Puescu

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie şi de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteţi afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

, , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns