UPDATE: Și-a dat viața pentru a-și naște fetița cu bine

roxana

UPDATE: Povestea s-a terminat la 24 februarie 2017, când rudele au anunțat pe Facebook decesul Roxanei, o mamă care și-a dat viața ca să își poată naște fetița mult-dorită.

ARTICOL ORIGINAL: „Roxana, una din cele mai blande si calde fiinte existente, a aflat intr-o zi din ianuarie 2016, la varsta de 26 ani, ca este gravida. Toata fericirea, emotiile si implinirea i s-au naruit in luna a patra de sarcina, cand de la o banala durere de genunchi s-a ajuns de la analize si investigatii dure si pana la crudul diagnostic de tumoare maligna.

Micuta Maya, copilul ei nenascut, era singura speranta si incurajare in noptile albe pline de lacrimi si intrebari fara raspuns ale mamei ei. Din nefericire, doctorii au pus-o pe Roxana in cea mai grea cumpana, intreband-o ce alege:

Pe Maya sau propria-i viata!?

Roxana a ales-o pe Maya deoarece pentru ea, aceasta este viata…”

Așa începe povestea de pe Facebook a unei tinere din Focșani care nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă.

„Pentru a supravieţui, a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur, iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook.

Dacă doriţi să o ajutaţi pe Roxana, s-au deschis două conturi:

Cont în lei: RO16RZBR0000060012330648 Raiffeisen Bank titular Dragomir Alin Cristian
Cont în Euro: RO52BRDE140SV54723271400 BRD titular Dragomir Monica Diana

De asemenea, tot pe Facebook, a fost creat grupul „Împreună pentru Roxana”. Aici, cei care vor să dea o mână de ajutor îşi licitează lucrurile, banii obţinuţi din vânzare ajungând în contul lui Alin Cristian Dragomir, soţul Roxanei.

Surse: Facebook, Observator TV

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.