sarcină

UPDATE: Și-a dat viața pentru a-și naște fetița cu bine

roxana

UPDATE: Povestea s-a terminat la 24 februarie 2017, când rudele au anunțat pe Facebook decesul Roxanei, o mamă care și-a dat viața ca să își poată naște fetița mult-dorită.

ARTICOL ORIGINAL: „Roxana, una din cele mai blande si calde fiinte existente, a aflat intr-o zi din ianuarie 2016, la varsta de 26 ani, ca este gravida. Toata fericirea, emotiile si implinirea i s-au naruit in luna a patra de sarcina, cand de la o banala durere de genunchi s-a ajuns de la analize si investigatii dure si pana la crudul diagnostic de tumoare maligna.

Micuta Maya, copilul ei nenascut, era singura speranta si incurajare in noptile albe pline de lacrimi si intrebari fara raspuns ale mamei ei. Din nefericire, doctorii au pus-o pe Roxana in cea mai grea cumpana, intreband-o ce alege:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe Maya sau propria-i viata!?

Roxana a ales-o pe Maya deoarece pentru ea, aceasta este viata…”

Așa începe povestea de pe Facebook a unei tinere din Focșani care nu a renunțat la sarcină, pentru a-și îngriji sănătatea, ci a ales să își aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să își pună în pericol propria viață.

„Pentru a supraviețui, a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur, iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii și familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook.

Dacă doriți să o ajutați pe Roxana, s-au deschis două conturi:

Cont în lei: RO16RZBR0000060012330648 Raiffeisen Bank titular Dragomir Alin Cristian
Cont în Euro: RO52BRDE140SV54723271400 BRD titular Dragomir Monica Diana

De asemenea, tot pe Facebook, a fost creat grupul „Împreună pentru Roxana”. Aici, cei care vor să dea o mână de ajutor își licitează lucrurile, banii obținuți din vânzare ajungând în contul lui Alin Cristian Dragomir, soțul Roxanei.

Surse: Facebook, Observator TV

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button