Organizaţia internaţională Planned Parenthood se foloseşte de criza din Siria pentru a cere finanţare suplimentară

PP

de Lisa Correnti, Turtle bay and beyond

Tewodros Melesse, Director General al organizaţiei internaţionale Planned Parenthood, cu sediul central la Londra, a lansat un apel pentru finanţare cu scopul de a răspunde nevoilor a milioane de copii şi femei de origine siriană strămutaţi din ţara lor, care, în urma conflictului din regiune, au ajuns să locuiască în tabere de refugiaţi.

Melesse vrea să ne încredinţeze că Planned Parenthood este o organizaţie de asistenţă umanitară, când de fapt nu este astfel nici pe departe! Planned Parenthood face sute de mii de avorturi pe an, propovăduieşte dreptul nelimitat la avort al femeilor şi dreptul la avort al minorelor fără consimţământ parental, sexualizează copiii prin educaţie sexuală la o vârstă nepotrivită şi le distribuie, fără consimţământ informat, fetelor şi femeilor cu venituri reduse contraceptive injectabile nocive.

Administraţia Obama a făcut ceea ce trebuia şi a alocat asistenţă în valoare de milioane de dolari pentru refugiaţii sirieni. Sunt multe organizaţii internaţionale care lucrează pentru a aduce soluţii integrate de asistenţă umanitară pentru aceşti oameni vulnerabili. Planned Parenthood nu are nevoie de o nouă linie de finanţare, iar Congresul american ar trebuie să se asigure că nu o va obţine.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.