familie

Mihai Smicală, elev la un liceu de elită, are diplomă la fair-play și la limba finlandeză

Camelia Smicală a scris pe Facebook:

Azi e despre Mihai.

Mihai, cu tot chinul prin care trecem a terminat școala cu bine, a intrat la un gimnaziu de elită și a obținut 2 diplome speciale :una pentru fair-play, iar cealaltă la limba finlandeză 😁😁😁Mihai m-a rugat să precizez că, atunci când era acasă avea 10 pe linie. Însă, nici acum nu se lasă:le-a dat clasă finlandezilor la… finlandeză 😁

Vă iubim pe toți! 💞💞💞💞

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Camelia Smicală, medic român din Finlanda, a fost despărțită abuziv de doi dintre copiii ei, Maria și Mihai, în urma unei reclamații a fostului soț violent. Cei doi copii și-au exprimat, în prezența ambasadorului român în Finlanda, dorința de a merge să locuiască din nou împreună cu mama lor, dar serviciile finlandeze de protecția copilului le refuză până în ziua de astăzi acest drept. Între timp, Mihai Smicală scrie scrisori de protest la toate instituțiile naționale și internaționale.

Mihai Smicală, primul copil dintr-un centru social din Finlanda care are rezultate foarte bune la școală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button