Două gemene salvate de la avort de consilieri stradali curajoşi

gemene

de Steven Ertelt, 16 decembrie 2013

Sherry Pierce aştepta împreună cu o echipă de consilieri stradali în faţa unei clinici pentru avorturi aparţinând Planned Parnethood, întrebându-se dacă aceea va fi ziua în care va putea să salveze vreun copil de la avort, oferind femeilor sfaturi şi consiliere.

După spusele lui Pierce, o viitoare mamă, aflată în a patra săptămână de sarcină, avea de gând să avorteze şi tocmai era pe punctul de a face acest lucru. Însă, după ce a stat de vorbă cu consilierii din faţa clinicii s-a hotărât să-şi lase copilul să trăiască. Dar ce a urmat a fost surprinzător pentru Sherry: au reuşit astfel să salveze nu un copil, ci doi!

După şapte luni, mama a născut două gemene, Olivia Grace şi Kara Shea şi a invitat-o pe străina cu care s-a întâlnit în faţa acelei clinici Planned Parenthood să-i împărtăşească bucuria.

„Astăzi am avut onoarea să le ţin în braţe pe aceste prinţese micuţe la doar câteva ore de la naştere”, ne-a spus Pierce.

Sursa: LifeNews

Traducere: Coşereanu Gabriela

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.