Canada: Promotor al programului pentru educaţie sexuală recunoaşte că a rugat o mamă „să îşi agreseze sexual copilul pentru el”

levin

TORONTO, 19 februarie 2015, LifeSiteNews.com

Benjamin Levin, fost ministru adjunct al educației şi respectat profesor la prestigiosul Institut pentru Studii în Educaţie din Toronto ,  a fost arestat în data de 23 iulie sub mai multe acuzaţii, printre care deținerea de pornografie infantilă și îndemnarea la agresiune sexuală asupra unui minor.

Într-o scrisoare ajunsă în mass media săptămâna trecută, în care solicită ajutorul prietenilor săi, Benjamin Levin recunoaşte că a rugat o mamă “să îşi agreseze sexual copilul pentru el”.

El mai scrie că intenţionează ca pe 3 martie să pledeze vinovat pentru 3 din cele 7 capete de acuzare, rugându-şi „prietenii şi colegii” să scrie o scrisoare de referinţă către tribunal în favoarea lui.

Levin este considerat a fi promotorul controversatei programe de educaţie sexuală propusă în 2010 în Ontario. La acea vreme, actualul premier Kathleen Wynne era ministrul educaţiei în guvernul liberal Dalton McGuinty, iar Levin era adjunctul ei.

Părinţii revoltaţi l-au forţat pe Dalton McGuinty să renunţe la curricula  educaţie sexuală, însă guvernul Wynne a readus-o în discuţie.

Între timp, Wynne a negat că Levin ar fi avut vreo implicare în dezvoltarea agendei pentru educaţie sexuală, afirmaţie pe care McVety, presedintele Colegiului Crestin Canadian, a catalogat-o drept un “nonsens”.

 

Traducere şi prelucrare: Elena Dolea

******************************************************************************************************** Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie şi de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteţi afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.