viaţa de familie

VIDEO virale: EL i-a spus EI că e gravidă înainte ca ea însăși să știe! Urmărește și drama care a urmat

sam and nia

Sam și Nia sunt o familie de vloggeri. Adică țin un blog video. La episoadele filmate din familia lor participă și cei doi copii ai lor.

Pentru că Nia nu trage apa la toaletă noaptea, ca să nu trezească copiii, Sam, care avea o bănuială, s-a strecurat în baie și, cu o „mostră” din toaletă i-a făcut soției un test de sarcină.

Apoi i-a relatat rezultatul într-un mod foarte simpatic. Reacția pozitivă a întregii familii este uimitoare. Fetița lor îi explică frățiorului mai mic cum e treaba cu copiii care cresc în burtică la Mami și îl anunță că va fi, în fine, și el, fratele mai mare al cuiva.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Video-ul a devenit viral, având în prezent peste 13 milioane de vizualizări:

Din păcate, după numai câteva zile, următoarea lor postare video venea cu un anunț trist: Nia a pierdut în mod spontan sarcina. Titlul acestui nou video, cu peste 4 milioane de vizualizări, este “Our Baby Had a Heartbeat” („Copilul nostru a avut puls/i-a bătut inima”) și reușește să arate într-un mod foarte frust și direct durerea resimțită de o femeie care își pierde copilul nenăscut. Avortul, chiar și spontan, adică involuntar, rănește femeia, oricât de devreme s-ar întâmpla. „Mi-am simțit pântecele golit. Nu credeam că femeile se pot simți așa (…) Când naști un copil la termen e un sentiment de imensă ușurare, poți în fine să răsufli ușurată, ceea ce nu ai mai făcut de nouă luni, dar acum… Sunt în doliu”, mărturisește Nia printre lacrimi:

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button