Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Marșul pentru viață 2019 de la Madrid

Duminică, 24 martie 2019, mii de spanioli au participat la Marșul pentru viață de la Madrid „Si a la Vida” („Da vieții”).

Marșul pentru viață „Si a la Vida” de la Madrid este organizat de 500 de platforma „Si a la Vida”, care reunește peste 500 de organizații spaniole pro-viață.

Evenimentul din acest an s-a încheiat cu citirea manifestului platformei, mărturii despre criza de sarcină și un concert la care a cântat violoncelistul Pedro Alfaro, dar și interpreți care au încheiat cu cântecul marșului: „Viva la Vida!”.

La marșul de la Madrid au fost și reprezentanți ai Marșului pentru viață Argentina, care anul acesta a avut loc în mai multe orașe, de la Buenos Aires la Rio Grande, în Țara de Foc, cu peste două milioane de participanți în total.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO scurt. Marșul pentru viață 2019 „Si a la Vida” de la Madrid

VIDEO integral. Marșul pentru viață 2019 „Si a la Vida” de la Madrid


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button