Marxism cultural

VIDEO integral. Lansare de carte: „Fenomenul Trump și America Profundă” de Mihai Neamțu

19732075_10210905799295953_6329751169904781122_n

Luni, 3 iulie 2017, la Athenée Palace Hilton a avut loc lansarea cărții „Fenomenul Trump și America Profundă” de Mihai Neamțu, singura biografie a lui Donald Trump scrisă în Europa.

La eveniment au participat ca vorbitori intelectuali conservatori și persoane publice de primă mână din diverse domenii de activitate: Dan Dungaciu, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române, senatorul Titus Corlățean, membru al Grupului Pro-America din Parlamentul României, Cristian Diaconescu, fost ministru de justiție și de externe, Teodor Baconschi, scriitor și diplomat, fost ministru de externe, Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, deputatul Ben Oni Ardelean, Vicepreședinte al Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaților, Radu Moraru de la NașulTV, Sabin Orcan, director editorial la ziarul România liberă, și scriitorul și publicistul Oreste Teodorescu.

Cu acest prilej, Ludovic Orban a anunțat adeziunea autorului la Partidul Național Liberal, despre care se înțelege că de acum se va orienta într-o direcție conservatoare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

19642619_10210905787415656_3418419654027339996_n

De Ziua Americii, pe 4 iulie 2017, cotidianul România liberă a distribuit la un preț special cartea lui Mihai Neamțu. Într-un articol publicat în ziar, acesta își explică demersul:

Între momentul alegerii lui Barack Obama și cel al înfrângerii doamnei Hillary Clinton, Partidul Democrat a pierdut zece milioane de oameni. O asemenea hemoragie electorală n-are decât o explicație: ruptura totală între elita politicienilor multimilionari din Washington DC și clasa muncitoare, condamnată la stagnare și sărăcie, dar și iritată moral de ingineriile sociale și propaganda neo-marxiștilor din Administrația Obama/Clinton. America profundă o veți găsi în cluburile de muzică din Nashville, în bisericile din Arizona, pe schelele unor zgârie-nori din Miami sau la un rodeo din Texas. America liberal-progresistă o găsiți în redacțiile celor de la New York Times, CNN sau Huffington Post.

Românii din America au votat copleșitor în favoarea lui Donald Trump întrucât ei erau deja vaccinați împotriva socialismului.

VIDEO integral al evenimentului:

Scriitorul și filosoful creștin Mihai Neamțu are diploma de masterat de la Universitatea Durham (Marea Britanie) și doctoratul în teologie de la King’s College din Londra. A scris opt cărți despre politica conservatoare, creștinism și islam, precum și despre noile tendințe în cultura marxistă. Majoritatea cărților sale apără valorile civilizației occidentale.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button