avortcriza de sarcinătrafic de persoane

VIDEO. Ginecolog bătut de un bărbat pentru că nu i-a făcut pe loc avort partenerei însărcinate

Un clip video postat pe Facebook de un medic ginecolog din Galați a ajuns la peste o jumătate de milion de vizualizări în două zile. În film se vede cum un tânăr de 23 de ani îl agresează pe ginecolog, care cade și se lovește cu capul de o piesă de mobilier.

Scena a fost filmată de camerele de supraveghere de la o clinică privată după ce medicul refuzase să îi facă pe loc avort celei despre care tânărul spusese că era partenera lui.

VIDEO. Filmul agresiunii

Medicul, pe nume Costache Botezatu, a scris pe rețeaua de socializare:

Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Medicul Costache Botezatu pe Facebook

Mai jos vă rugăm să urmăriți un clip despre cum o însoțitoare de zbor și-a dat seama, după comportamentul unui bărbat care o controla total pe o tânără, că aceasta este o victimă a traficului de persoane.

Adesea, traficanții de femei și proxeneții forțează femeile care rămân însărcinate să facă avort pentru a putea continua să le exploateze.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button