valorile familieiviaţa de familie

VIDEO: Fiul unui politician american îi fură audiența tatălui într-o transmisiune în direct din Congresul SUA

Uneori este greu să împaci viața personală cu cea profesională. Un congresman republican din Tennessee a simțit aceasta pe pielea lui când a trebuit să-și ia fiul în vârstă de 6 ani la serviciu.

În timp ce tatăl lui, Rep. John Rose, susținea un discurs în Congresul SUA, băiețelul, Guy, care ședea în spatele lui, s-a apucat să facă niște mutrițe foarte haioase în fața camerelor.

Încet-încet, băiețelul i-a cam furat spectacolul tatălui, cum se spune: a zâmbit cu gura până la urechi, a scos limba și a căscat ochii.

În scurt timp, videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, utilizatorii glumind că cel mic este foarte natural în fața camerelor de luat vederi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button