Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Dr. Vasile Astărăstoae: „Marșul pentru Viață este un mesaj de Iubire”

Prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae este un susținător al Marșului pentru viață. În opoziție cu filosofia lui „totul este permis”, marșul este un mesaj de iubire pentru aproape, spune medicul. El mai declară, într-o filmare făcută de Pro Vita Iași:

Marșul pentru viață se adresează unor valori morale universale: dreptul la viață al fiecărei persoane umane și solidaritatea cu cei care se află într-un moment greu existențial și un mesaj că o ființă umană există din momentul conceperii.

Să participăm la Marșul pentru Viață și să fim vorbitori în numele celor care, deocamdată, nu pot vorbi. Să arătăm că nu suntem indiferenți unul față de celălalt, ci că avem interacțiune bazată pe toleranță, pe iubire și pe credință!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae

Dr. Astărăstoae a postat filmarea pe Facebook, scriind:

Acțiunea „Luna pentru Viață” cuprinde și „Marșul pentru Viață”, care în acest an se va desfășura sâmbătă, 23 martie, în peste 500 de localități. La Iași ne vom întâlni în Piața Unirii, la ora 12:00. Vă aștept cu drag.

Prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae

VIDEO. Dr. Astărăstoae îi cheamă pe ieșeni la Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button