criza de sarcină

VIDEO: Bucureștiul a găzduit ediția din 2022 a evenimentului Pregnancy Help Leaders Summit

de Redacția Stiripentruviata.ro

Heartbeat International, cea mai mare rețea internațională de centre de sprijin în criza de sarcină, au organizat joi, 15 septembrie 2022, în Capitala României, summitul liderilor europeni care oferă sprijin în criza de sarcină. La eveniment au participat și reprezentanți români.

Trinitas TV a făcut un interviu cu Andrea Trudden, Vicepreședinte Comunicare și Marketing al Heartbeat International, în cadrul emisiunii Școala din Familie, realizată de Cristina Teleanu.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Prezenți la București cu ocazia summitului, Andrea Trudden, Jor-El Godsey, Director Executiv Heartbeat International și Ellen Foel, Coordonator Relații Internaționale al organizației, s-au întâlnit fizic cu omologii lor români în cadrul Conferinței Naționale a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate, organizată de Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei în perioada 12-13 septembrie 2022.

Heartbeat International este cea mai extinsă rețea internațională de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină. A fost fondată în 1971 de Margaret (Peggy) Hartshorn, profesor la Universitatea Franklin din Ohio, SUA. După ce inițial a găzduit în casa ei o femeie în criză de sarcină, a decis să dezvolte instituțional sprijinul pentru femeile aflate în această situație. În prezent, Heartbeat International are 3.000 de centre afiliate pe 6 continente, dintre care 1800 în SUA și peste 1200 în întreaga lume.

2022 European Pregnancy Help Leaders Summit este organizat o dată la doi ani într-una din Capitalele europene, pentru a încuraja implicarea liderilor locali de organizații de sprijin în criza de sarcină.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button