familie

Veronica Iani lansează la Iași cartea „Copilăria. O poveste despre bucurie”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Pe data de 11 decembrie 2019, ora 19.30, la Biserica „Sf. Nectarie” din Iași va avea loc lansarea cărții „Copilăria. O poveste despre bucurie”, în prezența doamnei Veronica Iani, autor și ilustrator de cărți pentru copii.

Evenimentul este organizat de Departamentul Pro Vita din cadrul sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor în parteneriat cu editura Life Learning Education și Biserica Sf. Nectarie din Iași. Lansarea de carte este dedicată copiilor și părinților și este o provocare pentru a descoperi cum ar arata lumea dacă, într-o zi, copilăria ar fi furată de o creatură misterioasă, cum s-ar schimba lumea – cum ar fi o lume fără copilărie, ce s-ar întâmpla cu jucăriile, cu bucuria copiilor sau cu familiile lor. Și, dacă ar dispărea Copilăria, cine s-ar încumeta să o salveze?

„Copilăria. O poveste despre bucurie” este cea de-a patra carte a colecției „Fiecare viață este un dar”, autoare Veronica Iani, publicată de editura Life Learning Education. În această colecție au apărut până acum cărțile: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Accesul este gratuit și se face în baza unei rezervări la numărul de telefon: 0753 472 067.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook : Pro Vita Iasi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button