sindrom Down

Văzându-și copilul nenăscut la ecograf, o femeie realizează că este însărcinată cu „o mică persoană”

DSbaby9

www.nationalrighttolifenews.org

Vă prezentăm mărturia unei femei despre ceea ce a simțit atunci când a efectuat o ecografie care să depisteze la copilul ei nenăscut sindromul Down sau o altă dizabilitate. Ea luase în considerare avortul în cazul în care copilul ar fi fost descoperit cu dizabilități.

„Am fost extrem de surprinsă când i-am văzut capul și umerii micuți. Am venit apoi acasă și, deodată, am simțit că ceva se rupe în sufletul meu. Îmi spuneam că acolo era o mică persoană, adică arăta ca o mică persoană. Am fost supărată mai mult ca oricând pentru că mă întrebam ce voi face? Oare ar trebui să avortez ? Pentru că l-am văzut și arăta ca o mică persoană.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Traducere: Alexandra Sorina Veveriță

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button