Marxism cultural

Un fost membru USR confirmă pe Matei Dobrovie: „USR a fost o mare dezamăgire”

Anreprenorul Lorincz Feri, membru fondator USR Oradea, a confirmat realitatea din USR așa cum a fost ea prezentată de deputatul Matei Dobrovie.

Într-un comentariu pe pagina de Facebook a acestuia, la postarea demisiei din USR, Lorincz Feri scrie:


Confirm tot ce a spus Dobrovie. Am fost membru fondator în Oradea și am ieșit acum 1 an și jumătate din USR. Pe lângă tot ce a spus deja în postare USR nu vrea oameni noi. Nici nu prea are oameni noi deoarece din 7 persoane cate eram inițial, doar eu și un prieten n-am mai făcut politică. (Cei 2 „șefi” din Oradea sunt de la PNL). Nici nu vor noi membri decât dacă eventual sunt după „chipul și asemănarea lor”. Unul din „șefii” din Oradea a venit după câteva săptămâni de parlamentar în București să ne spună cum am putea noi face bani cu USR-ul. I-a spus cineva în București „rețeta”. Să nu mai bagam alți membri în partid, că ajung doar 27, câți am fost. (Dar acum plâng peste tot ca nu le vin observatori la alegeri, nu nu au destule semnături. .. știți deja povestea). Dar să cream 2 cercuri de sponsori ce sa cotizeze atunci cand vom avea nevoie de bani. Adică mereu. Iar cei ce vor cotiza mai mult, sa devină cercul restrâns de sponsori. Atunci am ieșit. N-am intrat în USR pentru bani, ciolan, funcții. Au iesit credincioșii din USR (majoritatea) și au rămas pro-homosexualii. Cred că e partidul cu cel mai mare număr de homosexuali – nu doar din România.

Dar au mai rămasă câțiva oameni foarte buni în USR. Doar că pe astia îi cauți cu lupa, mai nou.
Concluzie: USR a fost o mare dezamăgire. E un partid de viitori hoți, de oameni inteligenți dar foarte răi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button