miracolul vieţii

Un bebeluș își salută părinții în timpul unei ecografii

 

După ce au încercat ani de zile să aibă un copil, Libby și Mathew Vlasic din New York au fost încântați de vestea că Libby este însărcinată.

Conform publicației Mirror, la ecografia din săptămâna 20 părinții au avut parte de o mare surpriză: fetița lor nenăscută i-a salutat în timpul ecografiei.

„În ziua în care am făcut ecografia nu mă simțeam prea bine, așa că mi-a luat ceva timp să realizez ceea ce s-a întâmplat. Cel care a procesat ecografia a fost foarte încântat de acest salut, dar eu abia acum realizez cât de special a fost totul”, le-a spus Libby jurnaliștilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De momentul special nu s-au bucurat doar părinții, ci și mii de utilizatori ai rețelelor de socializare care au distribuit poza cu ecografia fetiței.

Sursa: The Mirror
Traducerea: AlexandraNadane.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button