criza de sarcină

Ultima zi în care poți câștiga o bursă la Conferința Heartbeat International – eveniment mondial

Sursă: România pentru viață

O știre excepțională a acestei săptămâni este că nu se anulează Conferința Heartbeat Internațional, cel mai mare eveniment din lume dedicat centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină, ci se mută online. Conferința va avea loc în perioada 14-16 aprilie 2020 și este organizată de Heartbeat Internațional.

Heartbeat Internațional este o organizație din SUA fondată în 1971, care are o rețea de peste 2800 de centre de sprijin pentru femeile în criză de sarcină.

Programul conferinței include peste 90 de ateliere, sesiuni de discuții, discursuri susținute de cele mai importante personalități pro-viață din SUA, sesiuni de întrebări și răspunsuri și chiar un târg virtual, care va prezenta activitățile centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină din SUA.

Mutarea conferinței în mediul online este o oportunitate extraordinară pentru toți cei care doresc să se dezvolte în domeniul sprijinirii femeilor în criză de sarcină. Nu e nevoie de un drum la Seattle, de bilete de avion, de cazare și de alte costuri. E nevoie de dorința de a participa și de a învăța, plus de achitarea taxei de înscriere în valoare de 199$, dacă vă înscrieți până pe 7 aprilie. Eu m-am înscris deja. Pentru înscrieri puteți folosi acest link.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Te implici în sprijinirea femeilor în criză de sarcină, îți dorești mult să participi, dar n-ai bani să-ți plătești taxa de înscriere? Acum ai posibilitatea să câștigi o bursă oferită de Asociația România pentru viață.

Ce trebuie să faci? Să trimiți până pe 6 aprilie pe adresa comunicare@romaniapentruviata.ro CV-ul, o prezentare a activităților dedicate sprijinirii femeilor în criză de sarcină la care ai participat și o declarație pe propria răspundere în care menționezi că îți asumi:

a. Disponibilitatea de a participa la la tot programul conferinței, care se va desfășura în zilele de 14, 15 și 16 aprilie în intervalul orar 20.00-2.30 (este noaptea din cauza diferenței de fus orar între România și SUA).

b. Cunoașterea limbii engleze, pentru a putea utiliza în mod folositor experiența câștigată;

c. Returnarea bursei în cazul în care ai fost declarat câștigător, a fost achitată taxa și te-ai retras.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button