castitate

Sute de școli și facultăți participă la Ziua Castității, de Valentine’s Day, 14 februarie


De John Jalsevac
11 Februarie 2013 (LifeSiteNews.com) – Într-o lume a promiscuității agresive, a infidelității, a divorțurilor, a bolilor cu transmitere sexuală și a sarcinii la vârstă fragedă, un grup speră să salveze romantismul autentic din ghiarele revoluției sexuale.
Și ce zi poate fi mai bună decât Valentine’s Day?
Sute de școli de pe întinsul Statelor Unite și din peste 30 de țări s-au înscris ca să participe în acest an la „Day of Purity” (Ziua Castității) pe 14 februarie.
Evenimentul este organizat de Liberty Counsel, care spune că ziua este „o chemare pentru tineretul de toate vârstele către castitate” înainte de căsătorie și fidelitate în interiorul căsătoriei.
Elevii sunt încurajați să poarte culoarea albă pe data de 14 februarie pentru  a-și arăta suportul pentru Ziua Castității.
„În timp ce progresiștii caută să denatureze diferențele dintre bărbați și femei, finanțează din bani publici contraceptivele și avorturile și ridică drepturile personale deasupra responsabilităților familiale, Liberty Counsel și mii de oameni din toată lumea susțin ziua de 14 februarie, Ziua Castității, ca un prilej de reîntoarcere la planul lui Dumnezeu pentru intimitate și unicitate”, a spus Amber Haskew, coordonator al acțiunii „Day of Purity”.

Cercetările arată că adolescenții activi sexual sunt mult mai susceptibili de a suferi de depresie severă. Centrele pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention) spun că antidepresivele sunt medicamentele cele mai frecvent prescrise în America. Unul din patru adolescenți activi sexual din America are o boală cu transmitere sexuală. Costul de tratare a bolilor cu transmitere sexuală în Statele Unite este de 15,5 miliarde de dolari pe an, finanțat în mare parte de către contribuabili. 
Web site-ulpentru Ziua Castității conține o mare varietate de cercetări care indică beneficiile mentale și de sănătate ale castității, precum și sfaturi pentru cei care vor să trăiască curați într-o lume în care curăția trupească este dezaprobată. 
„Ziua Castității prezintă o oportunitate pentru milioane de tineri să se ridice în favoarea demnității, a respectului de sine și a castității”, a declarat Liberty Counsel într-un comunicat de presă. „Interesul internațional a crescut; sunt oameni din 37 de țări care sprijină Zilua Castității. Mii de tineri și oameni de toate vârstele din întreaga lume vor sărbători a zecea zi anuală a castității. ”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button