familievalorile familiei

„Suntem binecuvântați!” Soția lui Eric Trump, Lara, este însărcinată cu un băiețel

Eric_and_Lara_Trump_810_500_55_s_c1

LifeSiteNews.com, 20 martie 2017

Lara Trump, nora președintelui Trump, este însărcinată cu un băiețel.

Soțul ei, Eric, a anunțat vestea pe social media luni. Bebelușul se va naște în septembrie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Eric Trump:

Lara Trump și cu mine suntem entuziasmați să anunțăm că vom mări echipa #TeamTrump cu un băiat, în septembrie. A fost un an uimitor. Suntem binecuvântati!


Președintele și-a exprimat felicitările pe Twitter, la fel ca și cumnata Larei, Ivanka, care este la rândul ei mama a trei copii: Arabella Rose, Joseph Frederick și Theodore James. Copilul lui Eric și al Larei va fi întâiul-născut al cuplului și al nouălea nepot al președintelui Trump.

Donald J. Trump:

„Felicitări Eric și Lara. Sunt foarte mândru și fericit pentru voi doi!”

Ivanka Trump:

„Felicitări @LaraLeaTrump și @EricTrump! Suntem atât de entuziasmați pentru amândoi. Veți fi niște părinți incredibili și abia așteptăm să ne cunoaștem nepotul!”

Lara a povestit pentru ziarul People că „tatăl lui Eric [Președintele Trump, n.n.] a fost atât de emoționat, încât ne temeam că că nu se va abține și va da vestea la o conferință de presă” (n. ed. – ceea ce a și făcut, de fapt!). A mai adăugat că nu este îngrijorată, deoarece a știut dintotdeauna că-și va dori copii la un moment dat.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button