film pro-viață

Statele Unite: 41 de ani de avort legal într-un videoclip emoționant

de Patrick B. Craine

Miercuri, 22 ianuarie, s-au împlinit 41 ani de la pronunțarea sentinței Roe v. Wade, o decizie ce definește cu adevărat națiunea americană.

Ea a deschis porțile unei atrocități atât de grave, încât, chiar și numai a o identifica drept „cel mai mare abuz asupra drepturilor omului din istoria Statelor Unite”, pare o banalizare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Uciderea a peste 56 milioane de copii, reprezentând o șesime din numărul cetățenilor americani, nu este un simplu „abuz”. Termenul de „genocid” nu este nici el satisfacator.

Pentru a comemora aceasta ordonanță de guvernământ, Texas Alliance for Life a lansat un videoclip emoționant, de 5 minute, care expune cronologic, an după an, repercusiunile devastatoare ale sentinței, precum și lupta pentru înlăturarea ei.

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Elena Jurcă


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button