homosexualitate

Specialiștii Proiectului Genomului Uman au anunțat oficial: „Gena gay” nu există!

ADN

V-ați întrebat vreodată pe ce criterii și studii anunța propagandiștii homosexualității că există gena Gay când insinuează că “așa s-au născut” ? Ei, bine, nu există documente științifice oficiale, singurul document care „atestă” această ipoteză este făcut tot de către un homosexual și a fost comandat POLITIC.

Consorțiul Internațional pentru Genomul Uman a anunțat finalizarea cu succes a Proiectului Genomului Uman – cu doi ani înainte de termen.

În știrea din presa se anunță: “Genomul uman este complet și Proiectul pentru Genomul Uman s-a finalizat”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cromozomii umani X și Y (cei doi cromozomi “sexuali”) au fost secvențiați integral. Datorită muncii derulate de laboratoare din întreaga lume, știm că cromozomul X conține 153 de milioane de perechi de bază, găzduind un total de 1.168 de gene. Centrul Național pentru Biotehnologie anunța că cromozomul Y – care este mai mic – conține “numai” 50 de milioane de perechi de bază, fiind estimat a conține doar 251 de gene. Instituții de învățământ, cum ar fi Universitatea Baylor, Institutul Max Planck, Institutul Sanger, Universitatea Washington din St. Louis, Universitatea Stanford și altele au petrecut nenumărate ore și au cheltuit milioane de dolari pe cercetarea acestor cromozomi unici. Când au început să sosească datele, acestea le-au permis cercetătorilor să realizeze hărți ale genelor – folosind chiar secvențele din Proiectul Genomului Uman. Și totuși, nu s-a găsit nici o “genă gay”. Acestea sunt cele mai bune centre de cercetare genetică din lume, care au realizat această cercetare pentru autorități.”

Sursă: apărătorul.md

foto: http://www.freedigitalphotos.net/


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button