Marxism cultural

Șoc în America: Un actor de culoare homosexual care și-a înscenat un atac clamând că este victima hate crime a fost achitat

de Paul Bașotă, Facebook

Deși zbiară că e împotriva corupției, stânga regresistă nu aduce decât un alt gen de corupție.

Actorul de culoare și homosexual Jussie Smollett a reclamat la poliție că a fost atacat violent de doi suporteri “rasiști și homofobi” ai lui Trump. Poliția din Chicago a investigat și l-a adus chiar pe… Smollett în fața unui grand jury, care l-a pus sub 16 capete de acuzare. Smollett plătise chiar el doi cunoscuți cu 3.500 USD pentru a înscena atacul.

A urmat încă o surpriză: State’s Attorney Kim Foxx a renunțat la toate capetele de acuzare, cu condiția ca Smollett să facă ceva muncă în folos public și să renunțe la garanția de 10.000 USD! Cazierul lui rămâne curat ca lacrima. Mai mult, procuroarea a secretizat dosarul, astfel că toate dovezile din dosar vor rămâne secrete.

Până și primarul democrat Rahm Emanuel e înfuriat: „Este, fără îndoială, un caz de mușamalizare în justiție.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sindicatul poliției din Chicago cere o investigare a modului în care a acționat Foxx, după ce s-a aflat că Foxx schimba mesaje SMS despre caz cu o “prietenă de familie” a inculpatului. Cea care ar fi intervenit la Foxx în favoarea lui Smollet este Tina Chen, o fostă consultantă pentru Michelle Obama.

Cum a fost aleasă Kim Foxx în 2016 în funcția de State’s Attorney ? Campania i-a fost finanțată de George Soros, care în 2016 a investit masiv în candidați „progresiști” la diferite poziții în justiție.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button