Marxism cultural

Curaj, limpezime și clasă la realizatoarea TV Alexandra Păcuraru, atacată de lobby-ul homosexual

Alexandra Păcuraru a răspuns întrebărilor Vice pe tema emisiunii „Acasă la Oamenii Realității” de duminică, 8 iulie, în care l-a invitat pe Dragoș Bucurenci să părăsească platoul.

Despre reacția critică a lui Dragoș Bucurenci:

Victimizarea se practică destul de des în viața publică, deci nu avea cum să rateze domnul Bucurenci o asemenea oportunitate. Nu-l cunosc pe Bucurenci, am aflat despre prezența sa în ziua emisiunii și pot să vă spun că dacă aș fi aflat și despre preocupările sau legăturile pe care le are, aș fi fost în măsură să-i refuz prezența. Comportamentul și discursul său din timpul emisiunii, intolerante la adresa BOR, îmi confirmă un potențial refuz inițial de participare. Eu accept absolut orice discuție în contradictoriu, dar batjocura și aroganța nu le tolerez.

Despre afirmația cum că ”homosexualii care pleacă din țară sunt atei”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sunt suficiente studii care atestă asta, iar contradicția gravă dintre homosexualitate și învățăturile Bibliei nu e un lucru care mai trebuie demonstrat!

Despre valorile promovate la emisiunea Acasă la Oamenii Realității:

Realitatea TV este singura televiziune de știri care chiar respectă libertatea de exprimare și apără valorile tradiționale ale societății românești. Desigur, homosexualitatea nu face parte din aceste valori, iar domnii Bucurenci sau Buhuceanu o promovează într-un fel deșănțat, după părerea mea. Dar, chiar și așa, putem discuta. În cazul de față, Dragoș Bucurenci a dorit circ și scandal, ceea ce nu pot admite.

Despre decizia luată în privința lui Dragoș Bucurenci:

Eu realizez această emisiune din inimă și-n baza valorilor în care cred și practic echidistanța tocmai prin acest gen de decizii pe care un moderator este obligat să le ia atunci când treburile degenerează.

Despre ce le va spune propriilor copii cu privire la adopțiile gay: 

Încă nu m-am decis ce le voi spune, pentru că îmi doresc să nu trec niciodată prin așa ceva. Eu am fost crescută cu principii sănătoase, valori creștine și respect pentru familie și biserică, iar în același spirit îmi cresc și eu copiii. Nu pot decât să mă rog la bunul Dumnezeu să ne aibă în pază și copiii mei și ai tuturor românilor să trăiască într-o țară normală, unde să nu fie permis prin lege ca un cuplu homosexual să înfieze copii!

Despre acuzațiile cum că în emisiune face propagandă împotriva comunității LGBT:

Nu poți răspunde propagandei lor excesive tot cu propagandă. Dar nu voi renunța să-mi exprim părerea, care e clar diferită de cea a reprezentanților acestei minorități și este convergentă cu cea a marii majorități a românilor. Ar fi culmea să considerăm că greșim când punem în discuție publică excesele sau deviațiile comportamentale, mai ales atunci când vin în contradicție periculoasă cu morala creștin ortodoxă!

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button