Marşul pentru Viaţă

Serie VIDEO: Vino la Marșul pentru Viață 2017 de la Arad!

Sâmbătă 25 martie 2017, între orele 11.00 și 13.00, în fața Consiliului Județean din Arad, Alianța Evanghelică din România organizează întrunirea publică „Marșul pentru Familie și Viață” – serie VIDEO de promovare aici.

mpv 2017 ortodox arad

De la ora 13.00, Asociația IKON și Asociația Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului, organizează, sub binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop al Aradului, dr. Timotei Seviciu, Marșul pentru Viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”. Marșul va avea ca punct de plecare Piața Avram Iancu, urmând apoi un popas pentru rugăciune în fața spitalului de obstretică-ginecologie Traian Vuia, și se va încheia la Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime.

Cele două asociații sus-menționate au anunțat că în județ se vor organiza, pentru al doilea an consecutiv, marșuri și manifestări pro-viață și în alte 10 localități: Chișineu Criș, Curtici, Gurahonț, Ineu, Lipova, Pecica, Pâncota, Sântana, Săvârșin, Sebiș.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button