familie

Secretarul General a PNL, Robert Sighiartău: „Generația mea a primit în dar libertatea. Generației copiilor noștri trebuie să le oferim normalitatea”

„Recunoștința față de părinți și bunici face parte din valorile unei familii solide. 

Se deprinde de la vârsta cea mai fragedă, prin dragoste și grijă față de copii.

Nu se cumpără și nu se impune prin obligație impusă prin lege sau forța statului, așa cum au vrut pesediștii prin așa-zisa Lege a Recunoștinței. 
Să-i obligi pe copii să le plătească părinților și bunicilor o pensie sub amenințarea închisorii arată cinismul cu care vor să creeze falii în societate, o gândire cu valorile complet răsturnate, un atac la temelia familiei, culmea, exact în numele unei valori esențiale a ei, recunoștința. Semnalul a fost dat și este profund îngrijorător, chiar dacă și-au retras proiectul.

E momentul să le spunem răspicat socialiștilor cât și altora din noua stângă care atacă, relativizează și disprețuiesc în toate felurile instituția familiei că familia este prima școală a copilului după cum școala este a doua familie a lui. Valorile cultivate în orice familie cu rădăcini trainice sunt munca cinstită, solidaritatea între generații, respectul față de semeni, recunoștința față de cei mai în vârstă, iubirea, demnitatea și onoarea, prețuirea vieții ca dat al lui Dumnezeu.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cred cu tărie că aceste valori împreună cu politici care pun în centru viitorul copiilor sunt absolut necesare pentru ca Romania să intre în normalitate după 30 de ani de tranziție haotică.

Am 30 de ani.Generația mea a primit în dar libertate. Generația copiilor noștri trebuie să primească normalitatea. Credeți-mă, nu va fi deloc puțin. ”

Sursă:Facebook.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button