avortcriza de sarcinăMarşul pentru Viaţă

Sarah Smith, geamăna care a supraviețuit: „Avortul rănește copiii și familiile” / Mărturii despre criza de sarcină # 10

sarah smith and mother

Mama s-a hotărât să avorteze. Era gravidă cu gemeni, dar nimeni nu a știut, nici măcar medicul ei. Frățiorul meu și cu mine am crescut împreună în pântecele ei, până în ziua aceea cumplită. Inainte de avort, eram amândoi în viață. Dar în câteva clipe am rămas singură.

Este îngrozitor gândul că era să fiu avortată când mama și-a făcut procedura de dilatare și chiuretaj. Cumva, în mod minunat, eu am supraviețuit! Dar fratele meu geamăn nu a avut același noroc. Andrew a fost avortat și noi l-am pierdut pentru totdeauna.

La câteva săptămâni după aceea, mama a fost șocată să simtă o lovitură în pântece. Avea deja cinci copii și știa ce însemna să lovească copilul. Și-adat seama imediat că era încă gravidă. S-a dus la medic și i-a spus aceasta… și că făcuse o mare greșeală și voia acum să păstreze copilul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mama regretă până azi acel avort. Știu că este o suferință insuportabilă pentru ea câteodată, când mă privește în ochi și știe că l-a avortat pe fratele meu geamăn. Mama spune că mâna protectoare a Atotputernicului Dumnezeu mi-a salvat viața… că mâna Domnului m-a acoperit și m-a ascuns în pântecele ei, protejându-mă de intrumentele tăioase ale morții.

După ce am supraviețuit avortului, m-am născut cu șoldurile dislocate și multe alte handicapuri fizice. La nouă zile de la naștere, un ortoped mi-a pus ambele piciorușe în ghips. Mama tăia ghipsul cu foarfeca în fiecare zi de luni și mergea cu mine la spital pentru un nou ghips.

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.

La o lună și jumătate din viața mi-au pus tot corpul în ghips pentru prima dată. Multe alte astfel de împachetări au urmat de-a lungul anilor. Din nefericire, medicii îmi spun că voi avea nevoie de operații la fiecare cinci ani (rugați-vă pentru mine).

Azi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am supraviețuit avortului, dar durerea continuă pentru toți cei din familie. In memoria fratelui meu, Andrew, am cumpărat o placă funerară și am pus-o într-un cimitir din sudul Californiei. Pe ea scrie:

ANDREW JAMES SMITH, FRATELE GEAMĂN AL LUI SARAH – VEI FI MEREU VIU ÎN INIMILE NOASTRE – NOIEMBRIE 1970

Vă rog să faceți cunoscută această poveste și altora, pentru  ca tragedia avortului să nu mai rănească copiii și familiile. Toți trebuie să afle adevărul despre avort.

Vă mulțumesc.

Sursa: Abortion Survivors

Citește aici mai multe mărturii despre criza de sarcină

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button