bioeticălibertate de conștiințăvaccinuri

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, București: Eveniment de protest împotriva obligativității vaccinării copiilor și adulților. Vor vorbi medici și va concerta tenorul Vlad Miriță

 

UPDATE. VIDEO de la protest. Tenorul Vlad Miriță a cântat imnul național

ȘTIREA INIȚIALĂ: Sub sloganul „Libertatea e un drept, vaccinarea e o alegere!”, sâmbătă, 4 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00, în Parcul Izvor, la intrarea principală de pe latura cu Palatul Parlamentului, are loc un nou Miting de Protest împotriva obligativității vaccinării universale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vorbitori:

Dr. Anca Nițulescu, Doctor în Științe Medicale;
Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, Președinte, Asociația Pro Consumatori;
Cristian Filip, Președinte Alianța Părinților din România; George Stoian, Asociația Pro Decizii Informate;
Irina Thiery si Ani Cretu, Asociația Lion Mentor;
Dr. Adrian Cacovean, Doctor în Științe Medicale, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului;
Adrian Aciu, Asociația Civică DREPTATE;
Virgiliu Gheorghe, Doctor in Bioetică.

Va concerta: Tenorul Vlad Miriță

Evenimentul de pe Facebook aici.


Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button