avort

România o omagiază pe Roxana Dragomir, tânăra mamă care a pus nașterea fetiței ei pe primul loc, înaintea tratamentului pentru boala necruțătoare care i-a luat viața

rd4

Pe 3 martie 2017, presa vrânceană a fost alături de familia Roxanei Dragomir, tânăra mamă care a fost condusă pe ultimul drum după ce cancerul osos i-a secerat viața.

Povestea Roxanei, o tânără de 26 de ani care și-a amânat tratamentul pentru un cancer agresiv ca să își nască fetița, a făcut înconjurul țării.

De obicei, în astfel de cazuri, medicii recomandă avortul și începerea imediată a tratamentului, dar Roxana a refuzat să sacrifice viața fetiței sale în schimbul promisiunii de a trăi ea însăși.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce născut-o pe micuță, Roxana și-a pierdut piciorul din cauza cancerului, iar la scurt timp a pierdut lupta cu boala.

Românii au omagiat-o și au transmis mesaje de susținere și mângâiere familiei pe rețelele de socializare și pe site-urile presei locale, care au publicat articole despre povestea ei.

Imagini video de la înmormântare se găsesc pe site-urile Observator.tv și Monitorul de Vrancea

rd1 rd5 rd6 rd8

rd9

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. A fost o mare luptåtoare .Dumnezeu mantuieste asemenea eroine!Dumnezeu så o odihneascå in lumea celor drepti 1Amin

  2. Pacat, era prea tanara , era frumoasa, avea o familie frumoasa , avea de crescut un copil, dar Dumnezeu a vrut -o inger acolo sus la El nu pe Pamant.
    In ultimile zile am auzit multe discutii..printre care multi o condamnau ca dece nu a facut avort ca acum traia. GRESIT!!! Si eu daca eram in locul ei la fel procedam . Pentru ca in primul rand nu poti sa iei viata mai ales propriului tau copil chiar si ne nascut pentru a trai tu. Si de la aceasta boala necrutatoare cat ai lupta tot mori . Asa ca macar a lasat ceva in urma ei. A lasat un ingeras de fetita aici pe Pamant..iar ea este inger in Ceruri…pentru ca asa ia fost scris…pentru ca asta ia fost destinul de cand s-a nascut. Acum cu siguranta de acolo de Sus va veghea asupra fetitei ei si a sotului ei .
    Dumnezeu sa o odihneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button