Marxism culturalreligie

România a avut după 1989 doar crâmpeie de conservatorism. Din 2020, are mare nevoie de o guvernare conservatoare

de Daniel Gheorghe, Facebook

Mișcările din ultimele zile ne arata clar fondul distructiv comun socialismului postcomunist și neomarxismului globalist vopsit la noi în țară în „antipesedism”. Ambele provin din aceeași matcă a radicalismului care disprețuiește rădăcinile, morala creștină și continuitatea valorilor . Din 2020, România are mare nevoie de o guvernare conservatoare, fermă sub aspect identitar și clasic liberală din perspectivă economică. România a avut după 1989 doar crâmpeie de conservatorism care au disipat și diluat orice proiect pe termen lung din aceasta zonă.

Singurul partid care poate oferi aceasta șansă României este PNL. PNL are obligația să se scuture bine de slăbiciunile sale și sa aleagă unica soluție : aplicarea unei viziuni conservatoare sub aspect social și cultural. Un PNL liberal-conservator, care sa preia guvernarea după 2020, este singura șansă ca România să își urmeze drumul drept și să se lepede, nu doar de clientelism și de discreționarul abuz de putere, dar si de orice provocare a unor ideologii ateiste și totalitare !

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button