homosexualitate

Propagandă homosexuală și anticreștină în serialul „Under the Dome”

„Under the Dome” („Sub Dom”), serial produs de CBS și DreamWorks (la care Steven Spielberg esteco-fondator), este difuzat din 31 octombrie pe canalul francez M6.

Serialul are la bază romanul lui Stephan King („Domul”), însă CBS a făcut unele „mici” modificări. Astfel, una dintre eroine are „două mame”! Una albă și una de culoare. Aceasta nu trebuie să mire din moment ce, de ceva vreme, CBS introduce în toate producțiile sale personaje gay.

De fapt, Steven Spielberg lucrează de mai mulți ani ani pentru a slăbi familia și a face să avanseze revendicările homosexuale. (De exemplu, în 2008 a finanțat cu 100.000 $ o campanie ce se opunea încercării de a  scoate în afara legii a căsătoriilor gay în California.)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După cum se poate vedea, ficțiunea este folosită din plin la Hollywood ca și pretext pentru a avansa agenda LGBT, dar și pentru a face propagandă anticreștină.

Astfel, în  „Under the Dome”, pastorul satului este un corupt, fiind implicat inclusiv în traficul de droguri. O veritabilă inversiune contradictorie, când se știe că creștinii consumă mai puține droguri decât restul persoanelor, iar persoanele din categoria LGBT mult mai mult.

 Prelucrare după: Nouvelles de France

Articol preluat de pe Vremuri vechi și noi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button