Marşul pentru Viaţă

Printre cei 800 de participanți la Marșul pentru viață 2024 Vălenii de Munte a fost și Părintele Nicolae Tănase

de Redacția Stiripentruviata.ro

La Marșul pentru Viață 2024 de la Vălenii de Munte au participat aproape 800 de persoane care și-au manifestat astfel dorința de a sprijini dreptul la viață al tuturor copiilor.

Evenimentul a început, ca în fiecare an, în curtea Protoieriei Vălenii de Munte și s-a încheiat cu discursuri și momente artistice susținute pe scena Căminului Cultural din localitate.

Au vorbit Părintele Mihail Peneș, Protoiereu de Vălenii de Munte, și Părintele Nicolae Tănase, unul dintre fondatorii mișcării pro-viață din România, de sprijinire a femeilor în criză de sarcină sau în dificultate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Au cântat Grupul coral „Flori de garofiță” și Corala „Ștefanache Popescu” a Protoieriei Vălenii de Munte.

Printre participanți s-a numărat și Părintele Nicolae Tănase, care găzduiește sute de mame și copii vulnerabili la Așezământul de la Valea Plopului, situat în apropiere de Vălenii de Munte, jud. Prahova.

Marșul pentru viață este punctul culminant al Lunii pentru viață, serie de manifestări care promovează valoarea unică și inestimabilă a fiecărui copil începând de la concepție și nevoia de a sprijini femeile în criză de sarcină.

Anul acesta, peste 1.500 de localități din România și Republica Moldova au găzduite mii de activități pro-viață desfășurate de organizatori locali și care au implicat peste 200.000 de participanți.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button