avort

Președintele Donald Trump atacă la ONU birocrații globali care vor să impună la nivel mondial „dreptul la avort”

„Știm că multe proiecte ale ONU încercă să afirme la nivel global dreptul universal la avort la cerere, chiar până în momentul nașterii, finanțat din banii contribuabililor. Birocrații globali nu au nicio problemă în a ataca suveranitatea națiunilor care doresc să protejeze viața copiilor nevinovați. La fel ca multe națiuni, acum noi în America credem că orice copil născut sau nenăscut este un dar sacru de la Dumnezeu.”

Acesta este mesajul pro-viață din cadrul discursului președintelui Donald Trump rostit pe 24 septembrie la New York în prima zi în plen a celei de 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.

Afirmațiile președintelui Trump reafirmă și întărește mesajul din declarația rostită cu o zi înainte de Alex Azar, secretarul american pentru sănătate și servicii umane, în cadrul summitului global al Universal Health Coverage –UHC (Acoperirea Universală cu Servicii Medicale).

Documentul, care exprimă poziția unei coaliții formată din SUA și alte 18 state, reprezentând 1,3 miliarde de locuitori, face apel la comunitatea internațională să nu mai utilizeze în documentele oficiale ale ONU termeni ambigui, care pot fi interpretați greșit ca susținere și promovare a „dreptului universal la avort”. Este vorba de exprimări precum educație sexuală comprehensivă, accesul universal la servicii de sănătate sexuală și reproductivă și accesul universal la drepturile de sănătate sexuală și reproductivă, termeni care sunt folosiți de către toți cei pro-avort pentru a cosmetiza, promova și justifica avortul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: LifeNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button