avortcriza de sarcină

Pregnancy Help Medical Clinics, Miami /Clinici de Sprijin a Femeii Însărcinate #01

centre1

 

foto: Primii doi copii salvați de la avort în 2016 la clinica Pregnancy Help Medical Clinics din Miami

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Saitul celor patru centre ale organizației Pregnancy Help Medical Clinics din Florida este http://www.pregnancyhelpclinics.org/

 

Prin această serie de postări foarte scurte despre Centrele de Sprijin a Femeii Însărcinate din Statele Unite dorim să oferim exemple și să încurajăm pe cei care doresc să înființeze asemenea centre în România și Republica Moldova.

În SUA sunt mai mult de 2.500 de Centre de Sprijin a Femeii Însărcinate. Fără îndoială, ele joacă un rol important în scăderea constantă a ratei avortului în SUA, care în prezent este de 19 avorturi / 1.000 femei, față de rata din România, care este de 43 avorturi / 1.000 femei.

În anul 2015, mai mult de 300.000 de femei au fost sprijinite să aleagă viața copiilor lor în Centrele de Sprijin a Femeii Însărcinate din SUA.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button