familievalorile familieiviaţa de familie

#postcardsformacron din România: Cosmina Dragomir, doctor în arte vizuale, 5 copii

de Cosmina Dragomir, Facebook

#postcardsformacron
„Mă numesc Cosmina Dragomir. Sunt artist profesionist, profesor și formator. Am o licență și un doctorat în arte vizuale, cu o lucrare care vizează arta modernă, cultura ingenuă și cultura în educație. Sunt autorul a trei cărți de specialitate și manuale pentru copii publicate, care fac pionierat în domeniu și editorul-coordonator a încă trei. Am aflat de curând că unul dintre titluri a apărut tradus în două limbi de circulație în Occident și că numele meu există pe wikipedia.

Sunt mama a cinci copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani.
Nu știu dacă în ochii dvs sunt o mamă educată, dacă unicul criteriu după care vă ghidați este invers proporțional cu numărul copiilor pe care i-am născut, dar în țara mea, cu studiile și experiența de 25 de ani pe care o am în domeniul meu, cu asta mă ocup: …educ.
…Asta, din păcate pentru sistemul dvs de gândire, pentru că implementez valori în care cred și ofer o paletă de modele pe care inima și mintea mea le certifică. Și întâlnesc în grădiniță, școală, liceu și universitate la ore, pe puțin, 500 de copii și tineri pe săptămână.

Sunt un om extrem de ocupat, după cum v-ați imaginat, motiv pentru care singurul tărâm pe care nu-l vizitez des este politica. Din toată politica internațională nu știu decât că Trump este un extremist care defilează ipocrit cu valorile mele și că dvs îmi sunteți extrem de simpatic pentru că reprezentați o excepție la care țin. Sunteți un om care ați putut iubi și iubiți dincolo de bariere și dincolo de ipocrizie. Vă îndrăgesc familia și vă admir.
Am o singură întrebare către dumneavoastră, și nu am în vedere funcția dvs în stat acum, ci vreau să am în față pe tânărul frumos, inteligent și sensibil pe care mi-l reprezint, când întreb: dacă sunteți atât de eliberat mental încât să puteți demola cu iubirea dvs toate zidurile, de ce nu puteți percepe iubirea MEA care dărâmă zidurile pragmatice și poate și mai dure ale lumii mele? De ce dvs puteți iubi fără frontiere acreditat și eu nu?
Pentru că dacă dvs puteți simți dragoste pură așa, fară să judecați aparențele, undeva se creează un conflict. Vă autoanulați poziția.

Eu vă aștept oricând în casa mea. Faceți-mi loc și mie în raiul dumneavoastră. Îl merit. Sunt ”la fel” de diferită ca dumneavoastră.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

cu mirare și admirație, C.”

Citeşte şi Mamele cu familii numeroase îi răspund președintelui Macron: „Maternitatea ne-a desăvârșit educația”

Noi mesaje către Macron: „Femeile merită mai mult decât obligația de a alege între educație și maternitate”

Mamele îi transmit calde salutări lui Macron: „Continuăm să ne dedicăm familiei, leagănul omenirii și viitorul lumii”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button