religievalorile familiei

Peste o sută de mii de copii români au fost botezați în Italia de la întronizarea primului episcop

de Redacția Stiripentruviata.ro

PS Siluan, Episcopul Italiei, a aniversat 13 ani de păstorire a celei mai numeroase comunități de români din diaspora europeană.

În mesajul transmis cu această ocazie, PS Atanasie, Arhiereu vicar al episcopiei, a subliniat că 17.000 de familii de români au fost binecuvântate prin Taina Cununiei și peste 100.000 de copii au fost încreștinați în această perioadă.

Prezența preoților în diaspora și activitatea lor pastorală este considerată, și de românii din diaspora, și de oficialii români, principalul factor de mențienrea a identității românești și, în plan personal, a echilibrului în condițiile vieții în altă țară.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button