adopţie

Persoanele care adoptă un copil ar putea beneficia de un concediu pentru integrarea în familie, similar celui pentru îngrijirea copilului

adoptie
http://www.freedigitalphotos.net

Persoanele care adoptă un copil ar putea să beneficieze de un concediu de până la doi ani, pentru a ajuta copilul să se adapteze în noua familie..

Această prevedere a fost introdusă în propunerea de modificare a Legii 273/2004 privind regimul juridic al adopției, în urma cererilor pe care ANPDCA le-a primit de la părinți care au adoptat, de la fundațiile care au experiență în acest domeniu, dar și de la specialiștii din direcții.

Citește mai mult desprea aceasta pe Mediafax.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button