religietrafic de persoane

Pelerinii la Sfântul Dimitrie cel Nou se roagă pentru Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

În aceste zile se desfășoară la București Sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor, prilej cu care pelerinii vin la închinare pe Dealul Patriarhiei. Ziarul Lumina a publicat o serie de mărturii cu aceștia.

Printre ele se numără și a unei femei din București și a tinerei sale nepoate din provincie. Acestea s-au rugat ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu să fie găsite în viață și ca părinții tuturor copiilor dispăruți să fie întăriți cu putere de sus.

Emoționată după răpirile de la Caracal, care au zguduit România, mătușa a cerut ocrotire de sus pentru nepoata ei, care face zilnic naveta pentru a veni să lucreze la București. Redăm mărturiile celor două pelerine, citate în Ziarul Lumina al Patriarhiei Române.

Doamna Georgeta Ionescu, de 52 de ani, lucrează în comerț și a venit împreună cu Alexandra Maria, nepoata de soră:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Eu stau în București și îi mulțumesc sfântului că am putut să o aduc ieri pe sora mea, care e bolnavă, iar azi pe nepoata mea care stă în Ghergani, la 40 de kilometri de București. Ne‑am rugat să fie liniște și pace în țară. Mă rog și pentru fetițele acelea două, Luiza și Alexandra, să fie găsite în viață. Și azi vorbeam la serviciu să ne rugăm pentru ele, pentru părinții lor și pentru toți părinții care‑și pierd copiii, că e durere mare. Să lumineze Dumnezeu tot tineretul să se apropie de El!”

Alexandra Maria, asistent medical, în vârstă de 23 de ani:

„Mi‑am dorit din tot sufletul să vin. Fac naveta zi de zi în București, cu trenul, cu metroul și pe jos și mă rog să fiu mereu păzită pe drumul spre serviciu. Ne mai rugăm și pentru sănătate și binecuvântare. Să ne dea Dumnezeu ce crede El că e mai bine pentru noi”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button