film pro-viață

Paul Walker – incredibil mesaj pro-viață într-unul din filmele sale ce urmează a fi lansat

de Lauren Enriquez, 7 decembrie 2013

Într-unul din filmele sale recente, „Hours”, nelansat încă, Paul Walker joacă rolul soțului unei femei care moare neașteptat la naștere. Walker, recunoscut pentru rolurile din „The fast and the Furious”, a murit într-un tragic accident pe data de 30 noiembrie, fiind înmormântat sâmbătă, 14 decembrie, în cadrul unei ceremonii private din Los Angeles. În film, fetița sa născută cu 5 săptămâni mai devreme este conectată la un ventilator, acesta fiind singura ei șansă de salvare.

paul

 

Atunci când orașul este lovit de uraganul Katrina, spitalul rămâne fără curent și este evacuat, însă personajul lui Walker refuză să plece, pentru a-și menține fetița în viață. Acționând ventilatorul manual el își riscă propria viață astfel încât copilul să nu rămână fără aer. Personajul lui Walker sfidează firescul, până la limita sacrificiului de sine, unicul său scop fiind acela de a da fetiței o șansă la viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La începutul acestei săptămâni, o activistă pro-avort a publicat pe Tweeter că și-ar dori ca politicianul și guvernatorul de Wisconsin, Scott Walker, suținător pro-viață, să fi murit în locul lui Paul Walker. Însă după rolul incredibil de susținere a vieții pe care actorul l-a jucat în filmul Hours, oare va renunța comunitatea anti-viață la fel de ușor și la amintirea sa?

Sursă: LiveActionNews
Traducere: Iulia Catargiu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button