familie

Parlamentul Ungariei adoptă un pachet complex de măsuri pentru sporirea natalității

Parlamentul ungar a adoptat o lege anunțată de către Viktor Orban cu câteva luni în urmă. Pachetul este consistent și gândit special pentru a stimula natalitatea fără a încuraja fraudarea statului și traiul pe baza de ajutoare de stat fără implicare socială.

Cea mai importantă măsură este că o femeie căsătorită, care nu are peste 40 de ani, beneficiază de un împrumut de circa 35.000 de dolari fără dobândă.

Rambursarea împrumutului va fi suspendată pe o perioadă de trei ani de la nașterea primul copil. Dacă femeia naște al doilea copil, o treime din datorie este anulată, iar dacă femeia naște și al treilea copil, întregul împrumut este considerat rambursat.

Practic, o femeie care naște trei copii beneficiază de 35.000 de dolari din partea statului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button