familie

Ozana Barabancea susține curajos căsătoria

Într-un interviu recent pe care l-a acordat publicației Adevarul.ro, solista Ozana Barabancea a susținut curajos căsătoria între un bărbat și o femeie. Redăm un extras:


Rep.: În acest context, ce părere aveţi de Coaliţia pentru Familie şi de referendumul pe care-l pregăteşte?
Ozana Barabancea: Eu susţin familia tradiţională. Eu consider că dacă ai deviaţii şi dacă nu vrei să ţi le înfrânezi este dreptul tău, dar stai departe de mine şi nu îmi impune mie să consider acest lucru o normalitate. Nu fi agresiv, fă-ţi treaba ta discret şi nu mă obliga pe mine să-ţi strâng mâna şi să-ţi spun ce minunat eşti. Nu am să te blamez, dar nici nu pot să îmi pierd prea mult timp cu tine. Nu am nimic cu nimeni, dar agresivitatea asta impusă mi se pare un abuz incalificabil. Am prieteni gay, mă înţeleg foarte bine cu ei. Dar să mă invite la nunta lor… îţi dai seama că n-aş merge.”

Rep.: Pe de altă parte, cei din comunitatea LGBT vor să li se accepte căsătoriile tocmai pentru că se plâng de faptul că ei sunt cei agresaţi.
O.B.: Eu nu cred că ei sunt cei agresaţi. Din punctul meu de vedere, eu stau în banca mea şi nu comentez, dar această separare şi aceste acţiuni de tabere în care iei o fată de 13 ani şi o duci într-o văgăună pentru a o învăţa despre lesbianism, nu mi se pare normal. Eu nu susţin treaba asta, dar pe de altă parte, nici nu-mi impun propria opinie, eu sunt creştin ortodox şi în momentul în care l-am descoperit pe Hristos, mi-am dat seama că am tot. Celelalte rătăciri sunt departe de esenţă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button