Marşul pentru Viaţă

O nouă aplicație pe telefonul mobil pentru cei care nu pot participa la Marșul pentru viață din Washington

app

WASHINGTON, 22 ianuarie 2014 – Nimic nu se compară cu participarea la Marșul pentru Viață, însă, în acest an, o nouă aplicație pe telefonul mobil poate da celor care nu pot merge o experiență aproape la fel de autentică ca și o participare reală.

Noua aplicație, care tocmai a fost lansată ieri după-amiază, va înregistra imagini video live ale marșului pe un aparat de fotografiat de 360 de grade. Utilizatorul, prin mutarea unui cursor, va putea privi în jurul mulțimii în toate direcțiile, având astfel sentimentul unei participări reale.

Un număr mare de persoane vor putea să se folosească de această tehnologie, deoarece condițiile meteorologice severe și drumurile proaste au împiedicat sosirea unor autobuze și avioane.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aplicația nu este utilă doar pentru cei care nu au putut veni la Washington. Ea conține, de asemenea, informații complete despre marș, inclusiv programul de evenimente și traseul.

De asemenea, datorită unor caracteristici suplimentare, vor putea fi accesate știri și informații educative, cum ar fi principiile organizației pro-viață, resurse educaționale privind adopția și principiile sistemului de sănătate ObamaCare. Tot cu ajutorul aplicației utilizatorii pot identifica Centrele de criză de sarcină locale.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe iPhone App Store, iTunes și Google Play.

Notă: Aici se poate vedea transmisia în direct a marșului.

Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button