prostitutie

O fostă atee și stripteuză: „Dumnezeu mi-a anulat cele cinci programări pentru avort!”

Featured Image

de Anny Donewald, LifeSiteNews.com

A fost stripteuză și prostituată timp de 7 ani, folosind alcoolul și sexul pentru a uita de durerea provocată de molestarea suferită în copilărie. A trăit pentru bani și s-a simțit complet moartă în interior, fără nicio conexiune cu Dumnezeu, până când, în mod miraculos, cele cinci programări pentru avort i-au fost anulate.

Amy Donewald a crescut într-o familie publică. Tatăl ei, Bob Donewald, a fost antrenor asistent la echipa de baschet Indiana University Hoosier, echipă condusă de legendarul Bobby Knight și mai târziu antrenor principal la Universitatea de Stat din Illinois. Dar, la vârsta de 13 ani, ea a fost violată de către unul din membrii echipei antrenate de tatăl ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

“Am luat decizia de a-mi ține gura, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie toxică pentru mine”, a povestit ea.

Amy și-a îndreptat atenția către sex și alcool. Câștigarea în timpul colegiului, la vârsta de 19 ani, a unui concurs pentru stripteuze amatoare a lansat-o pentru o perioadă de 7 ani în industria sexului „ce a degenerat în prostituție în Las Vegas și Beverly Hill”.

Ceea ce trebuia “să fie doar o decizie pentru o seară” a devenit un stil de viață, iar ea s-a trezit “făcând parte dintr-o cu totul altă cultură: industria sexului”.

Însă, a realizat că banii pe care îi avea acum din plin nu o puteau face fericită – lucru pe care ea l-a numit “un moment cu adevărat de singurătate pentru mine…Fac bani, dar îmi vând sufletul pentru a-i dobândi”. Dar, în ciuda mai multor încercări nereușite de a se concentra asupra altor obiective și a ieși din industria sexului, a continuat să se întoarcă la vechile ei obiceiuri.

În apropierea zilei când avea să împlinească 26 de ani, a rămas însărcinată cu fiul ei, dar a decis că nu e pregătită să fie mamă.

“Eram însărcinată cu băiatul meu și am mers să fac avort pentru că în interior sufletul meu era pustiu”, a spus ea, adăugând că “a simțit că nu merită să fie mamă”.

“Eram atee la vremea aceea, dar m-am  rugat. Ce era amuzant e că mă rugam în timp ce eram atee”, a spus Donewald. “Și am zis: <<Doamne, nu știu dacă exiști cu adevărat sau dacă mă poți auzi, dar eu nu cred că tu vrei ca eu să fac asta. Dar eu nu voi fi cea care o să opresc asta. Tu să oprești asta.>>”

“Am făcut 5 programări diferite și toate au fost anulate“, a declarat ea.

Apoi, ea a trebuit să hotărască ce Dumnezeu a ajutat-o. Într-o zi, la telefon, sora ei care este creștină i-a citat versetul Matei 4:16, care a sunat ca un ecou în mintea ei – lucru straniu, deoarece ea nu știa nimic despre Biblie: “Norodul acesta, care zăcea în întuneric, a văzut o mare lumină; și peste cei ce zăceau în ținutul și în umbra morții a răsărit lumina.“

Ea a creat o organizația creștină Eve’s Angels, organizație care ajută femeile să se elibereze din industria sexului și să devină independente financiar.

A numit încercarea oamenilor, în special a celor de credință, de a merge la prostituate și dansatoare exotice, drept “cea mai mare greșeală făcută. “Acolo demonizăm oamenii“, a spus ea. “Fetele acestea sunt unele dintre cele mai valoroase fete, dar, din păcate, au luat o cale greșită. Tot ce au nevoie este o nouă șansă“

“Le spun oamenilor că întotdeauna acelor fete li se întâmplă ceva care le determina să intre în industria sexului. Nimeni nu se trezește spunând << Hei, cred că aș vrea să fiu stripteuză!>>“

Amy își spune întreaga poveste în cartea ei “Dansând pentru diavol“

Traducere: Cristina Sima

********************************************************************************************************

De la lansarea lui acum un an și până în prezent, stiripentruviata.ro a publicat mai mult de 1.200 de articole.
Deși comunicarea pe internet este ieftină, realizarea unor materiale de calitate nu este ieftină. O parte din articolele noastre sunt traduse de voluntari, cărora le mulțumim si pe aceasta cale, dar avem și multe interviuri și reportaje realizate de echipa noastră, atât în limba română cât și în engleză.
Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutor financiar.
Considerați că materialele de pe stiripentruviata.ro pot sprijini salvarea a măcar unei căsnicii de la divorț, pot sprijini întemeierea măcar a unei familii funcționale, pot sprijini creșterea și educarea măcar a unui copil, pot salva viața măcar a unui copil nenăscut, pot salva viața unui copil cu sinfrom Down pe care mama lui vrea să îl avorteze, pot aduce măcar unui copil orfan o familie adoptivă? Dacă da, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru.
Între 26 noiembrie și 6 decembrie se desfășoară Campania de iarnă 2014 de finanțare a stiripentruviata.ro.
Donațiile se pot face în conturile:
Asociația Pro Valori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246- EUR

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button