avort

O coincidență uimitoare salvează un bebeluș de la avort în Indianapolis

coinc

de David Bereit, Coordonator Național, 40 de Zile pentru Viață (40DaysForLife)

9 martie 2010  – Știu că vechea zicala „Căile Domnului sunt de nepătruns” vă este familiară. Vă rog să stați jos și să citiți această poveste până la capăt. Dumnezeul nostru, al tainelor de nepătruns, de data aceasta s-a întrecut pe Sine! O tânără din Indianapolis, statul Indiana, pe care o vom numi Erin, s-a trezit, și-a trimis copiii la școală, și-a lăsat copiii preșcolari la o prietenă și și-a dat seama că întârziase la ora de vizită pe care o avea…la Planned Parenthood…pentru avort.

Așa că Erin a pus mâna pe telefon și a sunat, ca să vadă dacă mai poate să fie primită. Ea credea că suna la Planned Parenthood. În graba ei, a format numărul greșit.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În loc de Planned Parenthood, ea a dat peste Iosif, care răspundea la telefonul celular folosit de…sunteți gata să auziți una ca asta?…organizația 40 de Zile pentru Viață din Indianapolis!

Iosif a respirat adânc și a încercat să fie cât se poate de calm. El a notat numele și numărul de telefon al lui Erin și a spus simplu că un consilier o va suna.

Așa că, Elizabeta, consiliera, a sunat-o pe Erin. Elisabeta s-a rugat de ea să nu-i închidă telefonul și, apoi, i-a explicat că harul lui Dumnezeu intervenise în această situație cu „numărul greșit“.

Ce o făcuse pe Erin să ajungă la centrul de avorturi? Simplu spus – disperarea.

Ea are patru copii, tatăl lor este în închisoare, ea și-a pierdut serviciul, este pe punctul să i se taie curentul electric și nu are bani suficienți să plătească chiria.

Apoi, Erin a sosit la Planned Parenthood cu mătușa ei. Mătușa le-a spus consilierilor că ea se opune avortului, dar mama lui Erin și sora ei au insistat că aceasta este cea mai bună soluție – avortul. Ele spun că Erin nu este în stare să se descurce cu încă un copil.

Între timp, Elisabeta a răspândit știrea despre situația lui Erin. Un voluntar s-a oferit să-i plătească factura de elctricitate. Alți zece și-au adunat banii lichizi ca să-i plătească chiria.

Eileen din Indianapolis a spus că un grup local lucrează acum cu Erin pentru a o ajuta să-și găsească de lucru. “Ea are un potențial foarte ridicat, dar are nevoie de sprijin, pentru că mama și sora ei continuă s-o împingă să avorteze copilul”, a spus Eileen.

Erin a reacționat cu bucurie, dar și cu surpriză, nevenindu-i să creadă că niște străini i-au sărit în ajutor. Ea a sunat la Planned Parenthood pentru a-și anula vizita și pentru a cere să i se restituie banii.

Vă rugăm să pomeniți în rugăciunile Dvs. atât pe Erin și pe familia ei, cât și pe cei care o ajută.

Așa că, vedeți Dvs.? Căile Domnului sunt într.adevăr de nepătruns. Nu există coincidențe…și, în acest caz, nu există numere greșite!

Sursă: LifeSiteNews

Traducere: Cristina Mitrovici


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button