Marşul pentru ViaţăMarxism cultural

O bucureșteană despre vandalismele cu mesaje de ură împotriva Marșului pentru Viață: „Încerci să-mi reprimi drepturile prin violență pe care tot mie mi-o atribui fariseic, tocmai fiindcă ți-am respectat dreptul la opinie și opțiune”

Impresionată de mesajele de ură mâzgălite peste noapte pe traseul Marșului pentru Viață 2017 de la București, o bucureșteană a postat un mesaj dur pe Facebook împotriva celor care vor să interzică celebrarea vieții (sublinierile aparțin redacției):

Avortul e o crimă. Un suflețel într-un corpușor fără apărare e ucis. Și unii te urăsc fiindcă îi aperi dreptul la viață. Nu impui nimănui nimic, așa cum fac epidermicii care te spurcă satanic în numele dreptului la pruncucidere. Încerci doar să sensibilizezi și în primul rând, ieși în stradă, la un marș pentru celebrarea vieții. Veselă, senină. Un marș al bucuriei vieții, de Bunavestire. Iar inconștienții hedoniști mai corecți politic decât însăși moartea, după ce pângăresc până și asfaltul cu înscrisuri josnice, spumegă de ură contra ta, acuzându-te, evident, tot pe tine de ură. Tipic totalitar. Ca orice dictatură, fiindcă orice regim dictatorial e fondat pe dictatura minorității. Peste tot, în timp și spațiu.

Îmi fac cruce, cine râde e prost de moare. Și moare prost fiindcă nu vrea să se deștepte. Deci, intoleranților agresivi anti-creștini le fac schema: nu-mi cenzurezi tu, imund criminal, dreptul la acțiune civică, la afirmare a propriilor principii și valori, doar fiindcă te deranjează pe tine din confortul vieții tale viscerale, pe care ai tupeul totalitar să vrei să mi-o impui și mie sau măcar încerci să-mi impui să tac și să accept fără crâcnire dictatura ta de minoritar: încerci să-mi reprimi drepturile prin violență pe care tot mie mi-o atribui fariseic, tocmai fiindcă ți-am respectat – dar ție îți place să spui tolerat – la maximum dreptul la opinie și opțiune, și te-am privit cu duhul blândeții, iar tu ai interpretat atitudinea mea drept prostie vulnerabilă.

Și ai pornit ca tancurile sovietice să calci în picioare respectul față de opinia diferită, fiindcă dreptul la opinie, convingere, opțiune și acțiune îl clamezi doar pentru tine și pentru cei ca tine, dar îl condamni vehement când e în cauză cineva diferit de tine, mai precis, majoritatea tradițională, care îți respectă dreptul de a fi diferit, iar tu profiți și vrei să-ți impui majorității smintelile minoritare – și criminale. Ești diferit, fii diferit, deci nu mai încerca să substitui rânduielile și instituțiile majoritare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În rest, n-ai decât să te sinucizi și să-ți ucizi copilul nenăscut, îmi pare rău și te compătimesc, dar dacă e să ne confruntăm, te extermin. Fără alte arme decât credința și logica. Marșul pentru viață e un act de iubire. Contramanifestația voastră lașă e un act de ură. Și mințiți cu tupeu analfabet, răspândiți confuzia de planuri și valori.

Faptul că sunt pentru viață NU înseamnă că sunt pentru schimbarea legii care permite avortul, pentru că nici Dumnezeu nu ne forțează să alegem viața și mântuirea, ci ne-a dat libertatea de alegere. Dar voi care clamați „dreptul la viață fără copii”, sexualizați-vă fără consecințe asupra vieții nevinovate, că tot vă dați educați sexual, folosiți anticoncepționale și nu mai intrați cu buldozerul în viața celor care vor să aibă copii, îi au și îi iubesc! Unii își doresc și nu pot să-i aibă, iar alții îi ucid nenăscuți. Atât.

Sursa: Facebook

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button