libertate de conștiințăreligie

O asistentă creștină a fost concediată pentru că se ruga pentru pacienții din spital

Sarah Kuteh, asistentă medicală cu peste 15 ani de experiență, a fost concediată de Serviciul National de Sănătate (NHS) din Marea Britanie pentru că a vorbit despre credința sa cu pacienții și se ruga pentru ei.

Asistenta, care este și mamă a trei copii, a fost acuzată de „comportament neadecvat” în luna august 2016. Lucra în spitalul Valle Darent din 2007.

După o plângere oficială și alte câteva plângeri verbale care au fost înregistrate de alte asistente, s-a început un proces disciplinar care a forțat concedierea asistentei Sarah Kuteh.

Ea a depus o plângere pentru concediere abuzivă. Acum este susținută de „Centrul Juridic Creștin”, un grup de avocați care s-au angajat să apere libertatea religioasă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: express.co.uk


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

4 Comments

  1. Pentru asta si nu din alte motive trebuie musai sa se implice crestinii in conducerea unei natiuni
    Nu avem de unde sa votam oameni cu teama deD zeu sa conduca daca ei nu si depun candidatura

  2. Este foarte clar și se împlinește ce spune Domnul Isus, în lume veți avea necazuri dar Îndrăzniți EU am biruit lumea.Sunt doar două împărății în lume ,una a lui Dumnezeu cei salvați și copii Lui, și împărăția Satanei care nu suportă credința și urăște adevărul.Domnul o binecuvântează pe șira din Anglia, dar cei ce fac rău vor merge la judecată .

  3. Are dreptate asistenta, face foarre bine ca se roaga pentru pacienti. Acolo unde doctorii nu mai pot face nimic, intervine Dumnezeu !… Este o adevara crestina, spitalele au nevoie de oameni ca ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button